tisdag

Bloggeri Bloggera


Tisdagstema i Fabriken. Blogghörna. Men hemma hos mig sker bloggningen överallt. Beroende på vad mer jag gör samtidigt.Här har jag förvisso bara suttit i några veckor. Det var först då vi äntligen fick fåtöljen. Men i princip här eller i soffan. Om jag vill vara social samtidigt. Eller titta på TV. Eller om jag bara har fastnat med datorn i knät. Kudden i fåtöljen har jag fyndat på Erikshjälpen i Spånga.


I den blommiga fåtöljen brukar jag slå mig ner om jag vill titta på gamla avsnitt av Snoken, lyssna på en ljudbok eller bra program på SVT Play samtidigt som jag skriver ett inlägg. Här inne på Mitt rum får jag nämligen oftast vara helt i fred. Lampan i fönstret kommer från UE och är fyndad på Röda Korset i Sollentuna. Pallen närmast kameran ropade jag in på auktion i höstas och klädde sedan om.


Om jag tror att mitt bloggande ska gå jättefort tar jag med mig datorn till sängen. Det brukar aldrig funka och jag blir i regel alltid uppe för länge då. Lapptäcket har jag sytt av lakan fyndade på loppis. Kuddarna och tavlan är också loppisfynd från förr.

Se fler blogghörnor hos Fabriken

8 kommentarer:

 1. Den gula fåtöljen var urfin. Är det en ny fåtölj eller bättre begagnad?
  LiseLotte

  SvaraRadera
 2. Är grymt avis på den gula fåtöljen!! Visst är den från Mio? Jag fudnerar också på att beställa en sådan men har inte kunnat välja tyg...

  SvaraRadera
 3. Åh.. Ditt härliga, loppisfyndinredda hem - Love it! Den gula fåtöljen i första bilden är riktigt fin, känner igen den.. Får nog titta vidare i bloggen för jag antar att du skrivit om den förut. Ha det gott//Petronella

  SvaraRadera
 4. Läcker fotölj på den översta bilden.
  Vilket snyggt lapptäcke du har gjort också.
  Mitt köksbord som jag sitter vid känns helt plötsligt inte alls lika hett..

  SvaraRadera
 5. Vad fint du har det! Gillar verkligen den gula fåtöljen!

  /Victoria

  SvaraRadera
 6. Tack snälla ni!
  Den gula fåtöljen är en riktig pärla. Och som Trillivippa säger kommer den från Mio. Alltså inget loppisfynd. Tyvärr! Men jag fullkomligt älskar färgen. Den gör sig så bra till vårt golv.

  Och lapptäcket. Jag rekommenderar alla att sy ett. Det var som terapi för själen :)

  SvaraRadera
 7. wow. älskar din stajl. i min smak. vi ses igen!

  SvaraRadera
 8. Tack! Du varmt välkommen tillbaka!

  SvaraRadera

Läs mer