OM LOPPISTAN

"En småstadstjej med storstadskoll. Längtar efter hus med glasveranda. Prunkande pioner och rosenrabatt. Önskar mig detaljer med själ. Drömmer storslagna drömmar om det som komma skall."      


Loppistan det är jag. Lova, Lovisa, Loppis-Lova eller Blom-Tova. En hälsingestinta som satt ner foten i Stockholm. På den norra delen för säkerhets skull. Det gör det lite närmare hem. För hem det är fortfarande det där huset. Det som alltid är vacker oavsett årstid och väder. Där det alltid är liv och rörelse och där pannan alltid står på.


Jag är 29 år och fördriver tiden med att dagdrömma om alla mina projekt. För att inte tala om fynden. Jag har alltid en klar bild av hur det ska bli. När jag fått ihop det. Utan den skulle jag bli vansinnigt uttråkad.


Jag började blogga mest för att hålla reda på alla mina fynd. Var, när och vad jag betalade. För att jag tyckte att det behövdes en blogg som skriver ut priser. För hur vet man annars att fyndet är ett fynd? Då kunde jag inte drömma om att så många skulle läsa mina inlägg eller att jag skulle hitta så många andra bloggar med så mycket inspiration och information.


Om du undrar om jag vill byta, sälja eller köpa. Eller om du bara vill ställa en fråga. Då mailar du mig på loppistan@gmail.com eller lämnar en kommentar på något av mina inlägg. Jag svarar självklart på alla kommentarer och blir, som en äkta Loppista, både väldigt mallig och glad för era uppmuntrande och tipsande hejarop. Och om du har hittat något grymt på loppis, målat om ett auktionsfynd eller om du bara får ett minne från förr när du ser någon av mina grejer. Skriv en rad och sprid inspirationen vidare.
Tack för titten. Du är hjärtligt välkommen tillbaka!


// Loppistan


4 kommentarer:

 1. Hej! Kul att hitta en blogg med lite Hälsingland i!:) Själv är jag från Söderhamn! Tänkte bara tipsa om Megaloppis vid E-center i Söderhamn på söndag 25:e! Där kommer jag troligtvis stå, om det inte blir ruskväder! Ha det gott! Sofie

  SvaraRadera
 2. trevlig blogg av en som det verkar trevlig person:-) Jag botaniserar i bloggvärlden sedan jag skaffade en egen bärbar. Återkommer!

  SvaraRadera
 3. Nu har jag äntligen hittat hit och det känns som om jag kommer att stanna;) för jag håller helt med dej, det är ju så mycket roligare när man skriver ut priset på det man köpt:)

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig blogg! Många nostalgiska "trippar" blev det av allt tittande samt läsande :) Önskar dig ett riktigt gott "fyndår"//Annette

  SvaraRadera

Läs mer