söndag

Grönt


Då var vi där igen. Grönt glas. Ledsen om det låter som jag hakat upp mig. Men jag måste visa ett helt grymt fat jag fyndade på Myrorna i Sollentuna. Det har en sådan där riktigt mossgrön färg. 23 cm i diameter. Perfekt storlek på ett kakfat kan jag tycka.

Enligt mina beräkningar borde det tillhöra Vineta. Det är liksom samma våffling. Och således ännu en Blomberg. Den gör sig väldigt bra tillsammans med mina röda delar om jag får säga det själv. Och det är ju helt fantastiskt att ha det så färggrant på hyllan. Men det bästa av allt var kanske ändå priset. 35 kronor måste räknas som vrakfynd.8 kommentarer:

 1. Jajamensann, det är Gullaskruf och Vineta. Jag har ett likadant stort fat som jag använder. Fint som snus.

  SvaraRadera
 2. Snygg, man ser inte de låga lika ofta!

  Jag kom på att jag har ett liknande jättestort fat i Spets-serien som vi använder till fika ibland, det måste vara runt 30 cm i diameter.

  SvaraRadera
 3. Det ÄR ett fynd! Det kommer att bli så snyggt som kakfat! Det är bara att gratulera.

  SvaraRadera
 4. Jätteläckert, Vineta är helt klart en väldigt vacker serie.
  Tack för igår, var superkul att äntligen träffa dig! :)
  Hur gick det med Reda-burken? Både hoppas och inte hoppas att den passade. ;)

  SvaraRadera
 5. Superläckert fat. Jag är så svag för grönt och det känns gott i själen att kika på så vackra foton och inlägg du gör. Speciellt när det går i grönt.. :-)

  SvaraRadera
 6. Det är nog första gången jag ser ett sånt fat i Vineta-serien. Har betalat ungefär lika mycket för ett litet, typ assiett, så detta var billigt.

  SvaraRadera
 7. Vineta är verkligen en cool serie. Gör sig riktigt bra både i grönt och rött. Fast kanske bäst tillsammans :)

  SvaraRadera

Läs mer