tisdag

En röd liten ros


Visst, det är lite fjantigt. Plastblommor är ju så passé. Dammigt och tråkigt. Men när jag träffade den här buketten med röda rosor i hårdplast på loppisen i Näsåker kunde jag faktiskt inte hålla fingrarna i styr. Den är liksom så kitschig på något vis. Så den passar ändå in. Och vad är väl 10 kronor för en ständigt blommande bukett?


7 kommentarer:

 1. plastblommor är inte passé! det tillhör ju femtiotalet, plastblommor i en vas ovanpå TV:n, typ? jag har bara plastblommor, byter ibland färger efter behag. :)

  SvaraRadera
 2. Plastblommor är toppen. Särskilt dom i hårdplast. Har mina i en cykelkorg på balkongen. (http://evatellander.se/2011/09/02/fredags-blomster/) Kan ju inte länka så... men där finns dom i allafall... :)

  SvaraRadera
 3. Jag älskar gamla plastblommor... Jag är väl lika passé som dom men de struntar jag i för de e bara så fina. Din rosbukett verkar ju vara i bra oblekt skick dessutom...så välkommen till "plastblommans vänner".!

  SvaraRadera
 4. Den var riktigt söt!

  Plastblommor är grymt användbara. Dock hittar jag dem alldeles för sällan.
  Senast jag hittade plastblommor så gjorde jag så här:
  http://denlilladockan.blogg.se/2011/march/where-the-wild-roses-grow.html

  :D

  SvaraRadera
 5. Riktigt kitschig...även om plastblommor inte är min grej:)

  SvaraRadera
 6. Jag har haft en del plastblommor från förr, men ibland har tyvärr plasten blivit dålig och de går sönder.Kanske beror på om de har stått i solen eller ej.

  SvaraRadera
 7. Jag ställde den på hyllan i köket och jag måste säga att det ser grymt ut! Skulle lätt köpa en till om jag råkade på en i samma fina skick. Rosorna är liksom så fylliga eftersom plasten är så pass tjock och ligger i lager. Gillar att man lagt tid på detaljerna i bladen också. Mera kitsch i köket helt enkelt! :)

  SvaraRadera

Läs mer