tisdag

Besök


Igår hade vi fint besök av de här flickorna. Petra och Frida jobbar som journalist och fotograf och gjorde ett supersnajsigt inredningsreportage hos oss. A och jag hade piffat lägenheten så klart. Och funderat länge på vad för fina kläder man kan ha på sig. Och när tjejerna dök upp fick jag bjuda på de chokladigaste kärleksmumsen och kaffe i Bellis-koppar. 

Det var fantastiskt roligt att få visa upp vårt fina hem. Jag pratade nästan ihjäl mig om fördelarna att handla på loppis. Och kunde nästan inte bestämma mig när jag skulle välja mitt bästa fynd. Men hej och hå! Nu är det bara till att vänta på reportaget som kommer gå i SvD Magasinet. Fint skare va så klart!Är ni nyfikna på Petra o Fridas kan ni kolla in tidigare reportage. Dom har tillexempel varit hemma hos klännings-gurun Elsa Billgren.

11 kommentarer:

 1. Å vad roligt och va spännande!
  Ska bli roligt att se!

  SvaraRadera
 2. Spännande! Du får lägga ut en länk senare om dom lägger upp reportaget digital så vi utsocknes får läsa.

  SvaraRadera
 3. Lägg gärna ut en länk sen om det är möjligt.
  Glimtarna man får i detta inlägg visar ju redan hur jättefint ni har det hos er, och med tanke på alla fina fynd du visar så blir jag inte ett dugg förvånad.

  SvaraRadera
 4. Vad spännande, och som sagt, lägg ut en länk sen så vi som inte har SvD även får läsa!

  SvaraRadera
 5. Vad kul! De var på vårt lantställe i lördags! Kommer också i SvD Magasinet! Vi får se vem som kommer först!

  SvaraRadera
 6. Jätteskoj! Förstår att du väntar m spänning!

  SvaraRadera
 7. Ohhh, ja, jag kommer länka direkt reportaget finns ute! Detsamma får vi säga till Ulrika så att vi inte missar det reportaget heller :)

  SvaraRadera
 8. Spännande! :) Jättekul att redan nu få en liten hint av allt godis i Strighyllorna, ska verkligen bli kul att se reportaget sen!

  SvaraRadera
 9. Det ska bli kul att se, det är roligt med hemma-hos-reportage med en sån skön stil :-)

  SvaraRadera
 10. Ja, jag är väldigt nyfiken på hur det blir. Men det verkar som om sådana här saker tar tid. Fast jag skulle ju kunna visa upp våra nya stringhyllor i ett inlägg så länge :)

  SvaraRadera

Läs mer