fredag

Direkt från Antik & Kuriosamässan


Eller ja, i alla fall så direkt det blir när man måste köra 30 mil innan man kommer till internetanslutningen. Det blev ett relativt snabbt besök för min del. Två timmar hann jag flanera runt innan det var dags för min allra första bloggträff. Lite nervöst var det allt. Och lite annorlunda att träffa dom man i princip bara sett i ord tidigare. IRL liksom. Men det var fantastiskt trevlig och givande att träffa likasinnade.

Jag har självklart tänkt bjuda på lite bilder från mässan. Men det blir i morgon. Till vidare får ni hålla till godo med mina nya bekantskaper.


Antik Världen tog ett nytt grepp om begreppet porslinsutställning. Riktigt snyggt med flygande kaffe- och tekoppar. Det är väl vad alla retrobloggare drömmer om tänker jag.


Hanna med bloggen Hannas Virrvarr hade rest in ända från Finland.


Liksom Aja med bloggen Lundagård. Mycket trevligt!

 

Benny med Porslinsbloggen och Jan som driver Form55 dök också upp. 
Enligt egen utsago har de i princip bara samlat de senaste fyra-fem åren. Och innan dess kunde de liksom ingenting om glasyrer och glasbruk. Det styrker väl vad man brukar säga om att det man tycker är roligt blir man också bra på.


Herr Movarps Antik slog upp bakluckan för en snabb titt. Och naturligtvis lyckades jag inte värja mig helt och hållet. Vad jag förvärvade får ni se vid senare tillfälle.

3 kommentarer:

  1. Verkligen kul att träffas, synd att det blev så kort! Men vi ses kanske igen nån gång :)

    SvaraRadera
  2. Ja, det måste vi göra! Kanske tar vi en tur över till Finland och då kan jag följa med på någon av dina buss-loppis-turer :)

    SvaraRadera

Läs mer