lördag

Kinaspelet


Brio igen. Och nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade Kinaspel. Med träkulor och metallbyttor. Och en så färgglad framsida. I julklapp fick jag ju också ett Kinaschack av min mor. Ett äldre tysktillverkat. Men eftersom min tanke är att göra en tavla av locket funkade dock inte julklappen lika bra. Den är liksom inte lika färgsprakande. Men när man ser de båda bredvid varandra tror jag nästan att de skulle funka fint tillsammans.

Jag ropade in det här på Tradera. Och hade tur att det inte var fler Kina Spels-fantaster som hittat annonsen. Jag har nämligen sett flera spel gå för betydligt mer än mitt. Och jag fick ändå betala 100 kronor. Får se om jag faktiskt gör någon tavla av det hela. Jag har ju lite svårt att göra sönder gamla saker. Får se om jag kommer över mig själv.


5 kommentarer:

 1. Kan du inte liksom bara luta det mot väggen som om det vore en tavla utan att ha sönder det?

  SvaraRadera
 2. Jo, jag har funderat på nån sån lösning. Fast då skulle jag kanske behöva en tavellist. Kanske kan hänga den som den är. Rakt upp och ner på en spik. Det återstår att se!

  SvaraRadera
 3. Åh, så snygg kartong! Men jag håller med att det kan ta emot att förstöra originalförpackningar... Skulle kanske funka att fota kartongen med en bra digitalkamera och göra en fotoutskrift eller trycka fotot på en canvastavla.

  SvaraRadera
 4. Det skulle kanske också funka. Då kan man rätta till skönhetsfelet i högra hörnet också. Jag får återkomma med en fortsättning.

  SvaraRadera
 5. Precis ett sånt har jag! Och visst är det snyggt. Hittade det på vinden hos mina föräldrar härom sommaren. Tydligen kommer det från min pappas föräldrahem.

  SvaraRadera

Läs mer