måndag

Kruka


I vårt låga, men långa, vardagsrumsfönster har jag slagit in i en vit fas. Den infann sig efter att jag städade ut julen. Jag ville ha något fräscht och enkelt. Så fem vita krukor med grönväxter samsas nu med lite teak och vår Gunnar Ander ljusstake. Den här lilla krukan från Rörstrand är en av dem. Inköpt på Erikshjälpen i Spånga för 40 kronor. Och jag tror den här fasen får stanna genom hela våren.4 kommentarer:

 1. Åh, jag vill ha en bild på hela fönstret! :)

  SvaraRadera
 2. Samma här!

  Förresten är det någon idé att åka till St erikshjälpen i Spånga? Jag har aldrig varit där.

  SvaraRadera
 3. Det kanske var en bra idé - att visa hela fönstret. Får se om jag lyckas hålla mig hemma under dagstid framöver så kanske jag får till nåt foto.

  Ang Erikshjälpen i Spånga så har jag gjort en hel del roliga fynd där. Oftast är det ju kö långt innan öppning så mycket försvinner nog med den första gräshoppssvärmen. Så har man möjlighet att vara där till öppning kan det absolut vara värt det. Annars också, men då ska man inte vara lika inställd på att få fynda varje gång. Mycket glas, textil och möbler.

  SvaraRadera
 4. Ang Erikshjälpen i Spånga så har jag aldrig varit där vid öppning och ändå fyndat. Särskilt tyger. Idag gav det besöket dock ingenting! Jo ett nytt blogginlägg :-)

  SvaraRadera

Läs mer