fredag

Finfredag 9/2012


Jag hittade faktiskt en klänning förra helgen. Generöst tilltagen på alla ledder. Jag blidde så glad att jag köpte den fast jag vet att jag inte kommer använda den förrän till sommaren. Det fina är dock att jag är ganska säker på att den kommer räcka till då också tack vara ribbningen.

Så jag slår till på en Finfredag i alla fall. Trots att den kommer åka av innan jobbet. Köpte den gjorde jag på Myrorna på Fridhemsplan. De har en ganska rolig klädavdelning där. Och priset låg på 160 kronor. Väl värt för en klänningssvulten som jag.


8 kommentarer:

 1. Fina du och vad magen har växt sen förra gången :)

  //Therese

  SvaraRadera
 2. Vilken fin klänning! Passar perfekt även då magen är större....

  SvaraRadera
 3. Så fin du är! Jättevacker klänning som framhäver den härliga magen på bästa sätt och sockersöta örhängen!

  SvaraRadera
 4. Du är så himla fin!!! Kram

  SvaraRadera
 5. Jättefin klänning! Väntar ni ert första barn? Vi fick vårt 29 november, och jag säger bara: passa på med loppisbutikerna medan du kan! Jag har sån abstinens, men både Myrorna på Tomtebogatan vid S:t eriksplan, stadsmissionen vid odenplan, myrorna på Adolf fredriks kyrkogata och typ jättemånga av de andra loppisbutikerna har trappor både in och ut ur butiken, så det är omöjligt att gå in eller gå runt där inne med vagnen. Så den enda jag varit på är Myrorna på Norrtullsgatan. Så abstinent! Ska nog åka till stora Myrorna i Jakobsbergs centrum nån dag, tror de har hiss.... Saknar även myrorna i sumpan, stadsmissionen i sumpan samt Loppisgallerian i sumpan... Någon av dem kanske har hiss? Det är sånt där man inte tänkte på att det skulle bli svårt innan man fick bebisen :) Mvh Loppis-mamman ;)

  SvaraRadera
 6. Ett pangpris får man väl lov att säga. Mycket fin. Har precis fått vårt andra barn och jag kan ju inte direkt påstå att jag varit bortskämd med snygga kläder under graviditeten. Så stort grattis till bebisen i magen och till ditt snygga klädfynd :)

  SvaraRadera
 7. Tack ska ni ha hörrni, blir så glad för alla fina ord!

  SvaraRadera

Läs mer