måndag

Nyretro


Istället för nyrokoko. Man kan ju lätt tro att det inte blir annat handlat än loppisprylar för mig. Och nog börjar skåpen och garderoberna bli fulla. Men det är fortfarande långt ifrån allt. I min värld förefaller gamla grejer både coolare, snyggare och bättre prissatt. Men för den som har svårt att handskas med tanken att andra har använt prylarna tidigare så kan man ju köpa sprillans nya grejer med retrofeeling. Nyretro alltså. Här mina vårinköp.Mina nya röda Converse som jag velat ha så länge. Kan bäras till allt. Det var i alla fall så jag motiverade köpet :)


Prickigt är så retro det kan bli. Jag vet inte säkert varför. Men så är det för mig i alla fall. Svart sjal med vita prickar från H&M gillas starkt.Jag var helt säker på att jag inte gillade sådana här skor. Allvarligt alltså. Jag har tyckt att allas fötter ser så märkligt långa ut. Men så händer något där uppe och jag har inte kunnat tänka på annat. Har suktat efter ett par Swedish Hasbeen men priset kändes inte lika passande som skorna. Dessa, som också är svensktillverkade, hittade jag på Din Sko.


Min Casioklocka. Eller isbrytaren som den också kan kallas. Värsta mingelmoderatorn. För alla vill prata om den. Hur retro den är. Att de själva hade en. Och hur många funktioner den hade. Som miniräknare till exempel. Verkligen oumbärligt. Den här budade jag hem på Tradera för ungefär 2,5 år sedan. Väldigt nöjd.


En retrofrisyr som kräver lite mankemang. Rosetten måste ju vara helt jämn. Självklart måste det också vara röd och vit-prickigt för att vara på riktigt. Kanske blir där här min officiella sommarfrisyr. Eventuellt alltså.

8 kommentarer:

 1. Du är supervacker!
  Och röda Converse passar lätt till allt ;)

  SvaraRadera
 2. Jättefin sommarfrisyr! Och håller med dig om prickigt. Det har väl alltid funnits - och finns - men känns "retro".

  SvaraRadera
 3. Gillar också converse och träskor. Köpte converse i Brighton i helgen. Halva priset mot i Sverige. Träskor har jag också köpt två par i vår :-)

  SvaraRadera
 4. Men åh, vad söt du är i rosetten! Och de andra grejerna är också jättefina. Sommarekipering - För att använda ett retro-ord :) //Petronella

  SvaraRadera
 5. Snygging! :)
  Jag skulle kunna sno allt rakt av! Köpte mitt första par Moheda-tofflor förra sommaren och de blir bara skönare och skönare. Så i år får jag nog komplettera med ett par till i någon annan färg. Och din retrofrisyr är lätt min favorit! Perfekt för att skydda håret mot solen (lite i alla fall) och rädda en konstig frisyr efter en dag på stranden.

  SvaraRadera
 6. Tack snälla ni! Jag är kär i både conversen och moheda. Känner redan att jag borde köpa fler färger :) Och frisyren, ja, jag tror det är sommarens vinnare! :)

  SvaraRadera
 7. Som sagt...Blogger och jag just nu...inte så samspelta. Har dubbelpublicerat och Sofie skrev den här kommentaren på det andra inlägget:

  Grymt snygg klocka, var kan man hitta en sådan?! Härlig blogg dessutom! /Sofie
  http://sofieemelia.blogspot.com/

  Och svaret på fråga: Tradera :) (Och Urban Outfitters om jag inte minns fel)

  SvaraRadera
 8. Personligt, tufft och rart. Allt i ett!

  SvaraRadera

Läs mer