måndag

Allt som glimmar


Är guld verkar det som. I alla fall på Huvudsta Loppis när det är halva priset. Jag hade nämligen turen att stöta på den här bedårande vasen. Bara dryga 10 cm hög. Och med tunna guldränder i ett nästan hypnotiserande mönster. Jag tycker den är råcool och skulle gärna ha en stor också. Jag vet inget om ursprung, glasbruk eller formgivare. Men jag vet att den har ett värde på åtminstone 30 kronor. I alla fall för mig.4 kommentarer:

 1. Jag föll också för dessa, en av dem var faktiskt ett av mina första loppisfynd! Har två st i olika storlekar, men ursprung vet jag inte heller nåt om.

  SvaraRadera
 2. Men vilken tjusig liten vas! Jag måste ha kommit dit precis efter dig för jag hittade knappt någonting där... Du plockade väl åt dig alla godbitar. :)

  SvaraRadera
 3. Jättefin! vad sugen jag blev på att åka till loppisen i Huvudsta!

  SvaraRadera
 4. Sandra: hur höga är de två du har? om jag vet det så då vet jag vad jag ska leta för storlek nästa gång :)

  Trillivippa: Hm, ja jag hittade onekligen en hel del den där Fredagen. Nu har jag inte varit dit på väldigt länge. Kanske dags för ett nytt besök snart.

  Ulrika: Är det inte typiskt att man får sådana där ryck alldeles för sent. Fram för dygnet-runt-loppisar. Ja, typ som den du beskrev vid er stuga.

  SvaraRadera

Läs mer