tisdag

Den där prylen


Den här veckan visste jag faktiskt vad jag ville välja till Tisdagstemat. Min favoritpryl. Inte för att det råder dålig konkurrens. Nej, men för att det verkligen är en riktig gobit. Och ett riktigt fynd på samma gång. Dessvärre har jag inte hunnit ta några nya bilder utan fick ta lite testbilder som låg djupt ner i arkivet. Så. Låt mig presentera - vår soffa!

Min A hänger ofta på typ Lauritz och andra auktionssajter för att kolla av utbudet. Många gånger har vi dreglat framför fantastiska designermöbler som trillat iväg till helt galna priser. Då är det ganska härligt att veta att det fortfarande går att fynda. I alla fall om man använder helt andra kanaler. På Blocket hittade vi nämligen vår Hans J Wegnersoffa. För bråkdelen av auktionspriserna. Modellen heter GE236 och tillverkades av Getama i Danmark. Tror inte att det grå ylletyget är original, det är i för fint skick. Men vad gör det. För här sitter vi och drömmer på kvällarna, vickar på tårna en solig lördagsmorgon eller kurar i ett hörn med tårna mellan dynorna när vi löser världsproblem med kära vänner.


5 kommentarer:

 1. Hittade dig via Fabriken så jag måste ju titta in en sväng och skriver ett par rader :) Ha de gott denna regniga dag från Maria

  SvaraRadera
 2. Grattis till ditt fina fynd, precis som du säger så finns det ännu uttrymme för att kunna fynda och då på platser så som blocket där säljaren vill bli av med prylarna så fort som möjligt.

  SvaraRadera
 3. Vilket fynd!! Förstår att det är en favorit hos er :) Hoppas att du får en skön tisdag. Kram //Petronella

  SvaraRadera
 4. Blocket är så jäkla bra ibland! :)

  SvaraRadera
 5. Jag önskar bara att jag hade haft lite bättre bilder att bjuda på. Men det kommer bergis fler tillfällen att visa upp den.

  SvaraRadera

Läs mer