lördag

Längtan


Jag vet inte hur det är med er. Men nu börjar jag verkligen längta efter det här. Flyttloppis. Storstädningsloppis. Gårdsloppis. Föreningsloppis. Alltså, Sommarloppis. Loppisar som inte har samma utbud vecka efter vecka. Nya jaktmarker. Loppisar där fyndchansen är hög. Och där man får rota runt, vända och vrida, klämma och känna. Tills man är alldeles rosig om kinderna. Och man har hittat precis det där man inte visste att man letade efter.

Det mina vänner. Det längtar jag efter.

12 kommentarer:

 1. Ja, jag håller då med dig och när jag ser dina bilder så riktigt suger det till i magen. Det är något visst och åka på en väg och se den hemmagjorda skylten att det är en gårdsloppis på gång - sommarlängtan :)

  SvaraRadera
 2. Du är inte ensam ! :-)
  Hamnar sällan på sådana loppisar som du visar men det ser riktigt lockande ut

  SvaraRadera
 3. Tyvärr är det alltför sällan jag kan komma till sådana ställen eftersom jag inte har någon bil. Jag tar tåget till mässor istället - dyrare prylar, men det kostar ju multum att ha bil!

  SvaraRadera
 4. Eller hur! Där är fyndchanserna som störst!!!

  SvaraRadera
 5. Man blir inte bara rosig om kinderna, utan även härligt smutsig om fingrarna! Jag älskar det, blir gärna smutsig om fingrarna så länge man får leta fynd!
  Trevlig blogg, kika gärna in på min! Jag har länkat till dig, vill du länka till mig?
  MVH!

  SvaraRadera
 6. Kan bara hålla med er andra... LÄNGTAR !!!!

  SvaraRadera
 7. Vilka fina bilder, jag känner verkligen längtan till alla dessa skyltar. Sommar och sol=loppisrunda med bilen :) oftast passar regniga dagar bäst till dessa utflykter.

  Tror att alla längtar lika mycket. Tänk vilka spännande fynd vi kommer att läsa om till sommaren ;) blogginläggen kommer säkert till hösten då vi kommer ha tid att sitta inne efter alla inspirerande resor runt om i landet.


  bästa hälsningar
  Fru Ljunggren- Retroprylar

  SvaraRadera
 8. Oj, vad jag blev sugen på Loppis nu!
  Hade trott att det var övergående, men ack så fel!
  Med hopp om fantastiska fynd för oss alla som älskar det här rotandet önskar jag er en härlig vårsäsong med smutsiga fingrar!
  Jane

  SvaraRadera
 9. Det kliar i loppis-fingrarna! Längtar också till alla härliga udda sommarloppisar, det är ju helt klart där man kan göra de största fynden!

  SvaraRadera
 10. Skulle tro att det är gyllende tider för loppisförsäljarna i sommar. Eller antikhandlarna. Och vilka inlägg det ska bli, njutbar läsning långt in på hösten tippar jag :)

  SvaraRadera
 11. Ja! Jag längtar jag med! Snartsnart! Tack för tipset ang. väskan!

  SvaraRadera

Läs mer