tisdag

Brio


Jo, jag vet att Brio är för barn. Men jag skyller på samlingen. A man´s gotta do what a man´s gotta do. Liksom. Så när jag hittade den här på Tradera kunde jag inte stå emot. Den fattas verkligen i min samling. I den vevan upptäckte jag också hur hett Brio´s gamla leksaker är nu för tiden. För det var många budgivare. Och det låg massor av färgglada leksaker med högre bud än man kanske skulle förvänta sig ute. Men kampen om ugglan slutade i alla fall på 167 kronor. Lite galet kan man tycka. Men då ska man komma ihåg att det faktiskt är en uggla :)10 kommentarer:

 1. Själv är jag jätteförtjust i Brio, det är väl färgerna som tilltalar en och allt det utrycksfulla. mina barn är vuxna så jag kan inte skylla på dem.

  SvaraRadera
 2. Åh, den där har jag aldrig sett förut! Jag skannar alltid av leksakshyllorna med fyndögat varje gång jag besöker en loppis. (läs flera gånger i veckan)
  Jag har en söt men väldigt väldigt liten leksaks kollektion än så länge.
  Titta gärna in på min blogg (helt ny i bloggvärlden)

  http://dollybirdretro.blogspot.com/

  Lägger in flera av mina fynd i veckan!


  Tack för en härligt inspirerande blogg!
  Ha en fin dag!

  Mvh
  Linda
  DollybirdRetro

  SvaraRadera
 3. Va snygg. Jag går verkligen också igång på snygga leksaker. barnen har inte alltid tycket att de har varit kul att leka med men de blir nog glada för dem när de blir stora. Hoppas jag! ;-)

  SvaraRadera
 4. Mm vad fin den var! Jag har ett par BRIO saker jag med ;-)

  SvaraRadera
 5. Å vilken snygging!
  Själv är jag mycket svag för Brio och i sommras köpte jag en Puck (hunden) på loppis, kunde ju inte låta bli ;)

  SvaraRadera
 6. Va kul att vi var flera som gillar de färgglada Brio-prylarna! Jag skulle gärna hitta fler, gärna till bättre pris då. Vi får väl se hur det blir med den saken :)

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig färgklick på hyllan! Jättesöt!

  SvaraRadera
 8. En obotlig charmör - nu vill jaga bara ha fler!

  SvaraRadera
 9. När får man se samlingen då? Eller har du visat den förut?

  SvaraRadera
 10. Samlingen jag syftar på är tyvärr inte en samling BRIO-leksaker som man kanske hade kunnat hoppas på. Utan samlingen med ugglor. Det är ett tag sedan den både fotades och uppdaterades men du hittar den under kategorin Ugglor :)

  SvaraRadera

Läs mer