måndag

Solen


Solsken. Äntligen! Vårkänslorna kom som ett brev på posten och jag var tvungen att ta lite bilder på färgklickarna i mitt hem. Några av dem i alla fall. Jag övar mig fortfarande på att ta bilder på både rum och stilleben. Det här är de bilder som klarade gallringen så här långt. Men jag hoppas kunna bjuda på bättre godbitar framöver.


Den klarblå skålen signerad Eric Höglund blev fantastisk i kombination med en söt liten vårblomma.

Två av mina senaste fynd på sideboardet.


Och min allra stoltaste ägodel just nu. Lapptäcket jag sytt under helgen av två gamla påslakan som jag fyndade på loppis i somras. 210x240 cm. Äntligen blev det gjort. Jag är mycket nöjd med resultatet.


Två decennier på galge. Beige kappa fyndad för 150 kronor på Huvudsta Loppis i Lördags. Svensktillverkad, 60-tal kanske. Ljusblå regnjacka från Gudrun Sjöden. Allra senaste snitt.


Tulpaner, tulpaner, tulpaner. Finns inget som bär lika mycket löfte om sol, värme och ljusare tider. Jag försöker ha färska tulpaner hemma hela tiden den här tiden på året. Det är värt varenda krona.

7 kommentarer:

 1. Åhh vad fint ditt lapptäcke blev! Underbara färger tillsammans...

  SvaraRadera
 2. Känner igen din tulpanvas, tror jag såg den på Röda korset i Sollentuna? Tyckte priset var för högt, men nu när jag ser hur fin den är hos dig så ångrar jag mig lite... ;)

  SvaraRadera
 3. Lapptäcket var helt underbart! Dina senaste fynd var också riktigt fina!

  SvaraRadera
 4. Va fint... Fortsätt att öva flitigt med kameran så har vi något att njuta av.

  SvaraRadera
 5. Tack å tack! Jag ska fota flitigt, sy mera och knepa och knåpa som en dåre. För nu är den på väg. Våren! Och jag ska möta den med öppna armar och massor av färg! :)

  Trillivippa: Yes, det stämmer det är RK i Sollentuna. Jag ska göra ett separat inlägg om den också. Men du vet, allt grönt som glimmar det följer med hem till mig :)

  SvaraRadera
 6. Vad imponerad jag blir; bara "sno ihop" ett lapptäcke över helgen, inte illa och läckra tyger!

  SvaraRadera
 7. Det gick fortare än jag trodde. Kanske för att rutorna är 30x30 cm :)

  SvaraRadera

Läs mer