tisdag

Pallen


I mitt stilla sinne tänker jag alltid att jag ska hitta möbler, tavlor eller grejer på loppis som jag ska kunna förädla. Fräscha upp. Ta fram de snygga detaljerna ur. Men det blir sällan så. Den mer rationella sidan av mig vinner oftast. För var ska man ställa alla soffor man vill ha, kan man verkligen klä om en fåtölj på bara en timme och har jag egentligen hjärta att borra rakt igenom ett snyggt kaffefat från Gustavsberg? Nej, det blir oftast bara en suktan efter dessa projekt. Men ibland, då händer det - och det gjorde det med pallen.

Jag köpte den på Röda Korset i Bollnäs i somras för 50 kronor. Kunde inte låta bli. Och när jag fortfarande hade ångan uppe slipade, målade och klädde jag om den. Tyget hade jag hittat på Erikshjälpen i Spånga några månader tidigare. Tror att det är ett Josef Frank tyg.

Och så här blev i alla fall resultatet.6 kommentarer:

 1. Superfin! LEtar också en pall att göra om till hallen!

  SvaraRadera
 2. Wow, bra jobbat! Jag tänker också alltid att jag ska piffa till saker men det blir aldrig av...
  Gillar verkligen tyget! :)

  SvaraRadera
 3. Tackar, tackar! :) jag blev verkligen nöjd med resultatet. Men det är nog också så att det är just tyget som gör att den blir så fin. Ska tag i saken och kolla upp om det är Herr Frank som ligger bakom.

  SvaraRadera
 4. Åh jag blir så inspirerad (och imponerad) av alla dina fynd och tips och trix! Vilken ursnygg kreation! Och det där tyget var riktigt snyggt. Har själv ett sådant tyg från Josef Frank uppspänt på tavelram, riktigt snyggt. Vad glad jag blev att jag hittade din blogg! Min stora nya inspiration i loppisvärlden! :-)

  SvaraRadera
 5. Va glad jag blir av din kommentar. Tyget är riktigt snyggt och det gjorde sig verkligen på pallen. Men jag förstår att det passar som tavla också, det är ju lite av ett mästerverk. Tack för berömmet och jag hoppas du tittar tillbaka hit :)

  SvaraRadera

Läs mer