tisdag

Krukigt

Det är helt säkert. Jag har hittat en kruka till från Uppsala Ekeby. Och jag blir helt överlycklig. Min framtidsvision är att jag ska ha ett helt rum fullt med dessa skönheter. Fast det berättar jag vanligtvis inte någon. Bara för de invigda, som förstår min fascination för dem :)


Men fortsätter det så här lär det går fort. För, 5 kronor, det är ett fynd!
5 kommentarer:

 1. Det var min vision också...
  ...det slutade med 3 fulla banankartonger ;)

  Jag kommer behöva ett väldigt stort hus med många fönster *S*

  SvaraRadera
 2. Haha, ja det verkar dra åt det hållet för min del också. Ingen banankartong än, fast jag har ju inte provat samla alla på samma ställe heller. Sprider man ut dem i hemmet känns dom inte som lika många :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Hittade din blogg via Porslinsbloggen och kollar runt lite. Sånadär krukor köpte jag nyligen, men då för 50 spänn styck! Lite lite slitna var dom också men det bidrar mer till charmen i det här fallet. Mina är inte gulaktiga i färgen utan mer åt det grå hållet. gröngrå liksom.

  SvaraRadera
 4. Hm, var tvungen att återvända hit igen. Vet ju inte ens om du läser det här men snubblade över en sånhär gul kruka på Tradera precis. Vera heter den. Och jag insåg att mina gröngråa inte är exakt likadana, men en förmodat mindre modell i en annan färg och med en viss variation i mönstret. :)

  SvaraRadera
 5. Hej! Va kul att du hittat hit! Jag hade ganska bra kruk-tur i somras då jag sprang på en hel del söta skapelser för ganska liten peng. Just den här älskar jag, även om det är svårt att hitta något så litet att ha i den. Den är nämligen bara typ 10 cm hög. Men det var verkligen roligt att få veta vad serien heter. Tack för det!

  SvaraRadera

Läs mer