tisdag

Två kronor styck


Plastkrukor har blivit en klar favorit för mig sedan jag hittade min röda älskling. Hela sommaren har jag vändt och vridit på olika varianter. Här är fyra stycken som jag fick till det eminenta priset av 2 kronor styck på Erikshjälpen i Spånga. Extra skojigt är det ju att den översta ser ut som mina muttrar.
6 kommentarer:

 1. Jag har också fått "dille" på plastkrukor. Speciellt gillar jag den varianten som din bruna du köpt. Finns i många olika färger, med och utan fot.

  SvaraRadera
 2. Hej! Fin och rolig blogg du har :)
  Jag hittade hit för jag köpt en ljusstake på loppis och du har flera sådana. Dina är i mässing med tre kulor på foten, bild i din blogg april 2010.
  Min är i nåt annat material ten eller rostfritt. Vet du något mer om vem som gjort dom?? Jag hittar varken stämplar eller dyl på min. Och det enda jag hittade när jag googlade var din blogg....mvh/ Cecilia

  SvaraRadera
 3. Ann-Charlotte: Det är den jag gillar bäst också. Tror att det är själva gallret som gör det. Ska hålla utkik efter fler färger av den varianten också nu.

  Cecilia: Hej! Tyvärr vet jag inget mer om ljusstakarna. Har tänkt att jag ska lägga upp dom på PES och se om någon har mer info men det har liksom inte blivit av. Hör gärna av dig om du får veta mer!

  SvaraRadera
 4. Ok. Jag får fortsätta mitt sökande..lovar att titta in och rapportera om jag får reda på något :)
  / Cecilia

  SvaraRadera
 5. Åh, jag har oxå dille på plastkrukor! Jätte snygg den nedersta i vitt! Jag hittade mina i somras i Småland. I både turkost, rosa och vitt. Lycka!!

  SvaraRadera
 6. Va roligt att höra att det är fler som fastnat för plastkrukorna! De är ju sjukt praktiska. Och väldigt, väldigt snygga ås klart :)

  SvaraRadera

Läs mer