fredag

Finfredag 31/2011
Det är fredag igen. Veckorna går verkligen fort nu. I kväll vankas surströmmingsskiva. Och jag tänker att det kanske inte märks att man inte gillar maten om man klär sig extra fint. Så jag drar på mig en alldeles nyfyndad stass från Graninge.

En underskön klänning i den mjukaste grönfärg och med de mest romantiska rosor. Det finns bara en storlekslapp kvar i nacken. Men det syns att den älskats för den har sytts om på flera ställen. Och nu har även jag lagt min hand vid den och kortat av på längden. 200 kronor fick jag betala. Nästan mer än någon annan loppisklänning jag köpt. Detta trots att den var i behov av lagning. Men det fina är. Att man nog bara möter en sådan här klänning per semester.

5 kommentarer:

 1. Snygg klänning, du är jättefin i den! Men jag tycker att jag känner igen den... Är det...?
  http://ljuva50tal.blogspot.com/2011/08/en-ljuvlig-klanning.html

  SvaraRadera
 2. Tack! Och vad lustigt, det är ju just den klänningen som hänger hemma hos mig. Tänk va liten världen är ändå :)

  SvaraRadera
 3. Det var verkligen kul att du köpte den :) Vad förde dig till Graninge? Du handlade av min kusin Micke eller hans sambo Solan. Vi har stuga i Graninge och åker dit igen imorgon :)

  SvaraRadera
 4. Anna: vi firar ju semester i närheten av Näsåker och vi brukar ta denna väg när vi åker ner igen. Jag flög på klänningen när jag såg den. Kommer helt klart vara min sommarfavorit. Hoppas ni fick en härlig ledighet i Graninge också!

  SvaraRadera

Läs mer