tisdag

Teak i kvadrat

Jag har ju önskat mig en fyrkantig teakbricka. Formen känns liksom så behändigt. Och det blir så himla fint när man dukar på den. För jag brukar faktiskt använda alla mina små-brickor till kvällsfikat. Det känns så ordentligt att smula på bricka istället för i knät. Köpte den gjorde jag på Röda Korset i Sollentuna. Och priset låg på 30 kronor. Lite lagom. Fast denna gång är det inte en Holmberg utan en Uppsala Slöjd. Tror jag i alla fall att det står.

Snart hoppas jag få orken tillbaka och då ska jag gå upp till bevis. Då ska ni minnsan få se när jag dukar upp på brickor & skålar. Och kanske, kanske dyker det upp nån FinFredag igen.5 kommentarer:

 1. Man kan aldrig få för många teakbrickor! :) Men denna form var speciell, lite extra piffig! Själv har jag två brickor märkta "Uppsala Slöjd", i en cirkelformad stämpel.

  SvaraRadera
 2. Uppsala Slöjd låter troligt. Mina föräldrar har exakt en sån, och den har jag använde jag ofta när jag tog med fika in på mitt rum i tonåren.

  SvaraRadera
 3. En fyrkantig bricka (Holmberg) hittade jag faktiskt för bara några veckor sen på Stadsmissionen i Sundbyberg. Passar jättebra till alla matlagningsoljor och soya flaskor vi har ståendes på bänken i köket.

  //Therese

  SvaraRadera
 4. Fin form. Brukar bara hitta avlånga teakbrickor. Snygga dom med förstås men kul med något lite extra.

  SvaraRadera
 5. Det är grymt med en kvadratisk bricka. Ska nog ha siktet på en större också. Om det nu finns en sådan :)

  SvaraRadera

Läs mer