lördag

Upprop: Pysselcirkel Stockholm

Nytt år & nya möjligheter!

Och inspirerad av bloggerskan Hannas Virrvarr tycker jag att det vore skoj om vi drog igång en Pyssel- & Knåp-cirkel här i Stockholm. Så att vi kan klippa och klistra i grupp liksom! Jag tror det är ett vinnande koncept!

Jag tänker att nivån på pysslet är ointressant. Det är viljan som räknas. Kanske behöver du klistra in alla semesterfoton i album, eller så ska du slå in roliga paket, sticka ett par sockor eller så längtar du bara efter att måla lite med målarfärg. Allt är tillåtet och nu är chansen stor att du hittar lite extra inspiration bland likasinnade.

Startskottet får gå redan till veckan, Onsdag den 11:e januari kl.19, hemma hos mig i Sundbyberg. Vi är redan 3 stycken men det vore så roligt om det finns fler pysslare där ute som vill vara med. Skicka mig ett mail på loppistan@gmail.com så får du mer detaljer. Jag bjuder på fika men pysslet får ni ta med själva!

Hör av er om det är nåt ni undrar annars är ni varmt välkomna! :)

P.S. bilden är lånad av Parasollförlag7 kommentarer:

 1. Synd men svårt när man bor strax utanför Göteborg. Trevlig idé.

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig idé! Hoppas ni får en kul kväll! Har du kollat när hon var med på tv? Kul att se i verklighet. Dialekten är så trevlig också!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Ditt upprop kändes som ett tecken. :) Har under julledigheten funderat kring hur jag ska få tid att ta mig an alla påbörjade kreativa experiment här hemma (skulle behöva avsluta något ibland...) och pratade med mina nära om hur jag skulle vilja ha en kreativ grupp som man träffade ibland där man gjorde precis vad man ville men i grupp. Och inspirerades av varandra och framför allt tog sig tid att göra något kul. Ja, men dra ihop nåt då sa de. Och ja, nu när jag läste vad du skrev i din blogg som jag följer sen en tid så kände jag att det kanske inte behöver va så svårt. Så nu ska jag göra slag i saken och ta mig i kragen och få arslet ur vagnen och allt vad det heter och ordna nåt jag med. Tack för inspirationen! Det vore kul om du lägger upp nåt från det ni gör under cirkeln sen också.

  Förresten såg jag att du var från Hälsingland och det gjorde ju inte initiativet sämre ;-) Är själv från Bollnästrakten och har en liten sommarloppis i vårt sommarhus de dagar vi är där.
  Vänliga hälsningar Hstintan Cherstin

  SvaraRadera
 4. Det var ett kreativt sätt att umgås! Lycka till!
  //Kristiina

  SvaraRadera
 5. Åh, vad roligt! Jag hade hemskt gärna varit med om jag bott i Stockholm. För några år sedan hade jag och några kompisar en pysselcirkel där vi testade litet allt möjligt som vi hade lust med en kväll i veckan. Vi turades om att förbereda och skaffa material. Det blev allt möjligt som korttillverkning, smycken, stöpa ljus, gjuta i betong med inslag av porslinsbitar, gjuta tvål, binda dörrkransar. Det var verkligen trevligt! Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Va kul att det finns så många likasinnade. Och vore det inte toppen om konceptet spred sig. Mer pyssel åt folket! :)

  SvaraRadera

Läs mer