tisdag

Oomph

Tyget Oomph av Viola Gråsten var det andra (och sista) tyget i min tygfyndarepidemi. Jag hittade det på Myrorna på St Eriksplan och trots att jag inte vet om det går att köpa nyproducerat eller hur mycket det då kostar köpte jag det glatt för 150 kronor. Lite galet. Särskilt med tanke på att min symaskin för tillfället funkar lite sådär. I alla fall så rör det sig om ungefär en meter tyg och jag tänker att om jag syr en dyna till Arkan. Då kan detta vara tyget.15 kommentarer:

 1. Näe, du skojar! Det här kan vara mitt absoluta favorittyg, även om jag föredrar varianten i blått (såklart). Och med tanke på att det kostar 1249kr metern nyproducerat så kan man väl inte säga annat än att du gjorde ett galet klipp!

  SvaraRadera
 2. Det där tyget är SÅ SNYGGT!!!!
  Finns i nyproduktion nu och är rätt dyrt per meter ;)

  SvaraRadera
 3. Vilket fynd! Grattis! Ja, precis som Linda skriver kostar det 1249 kr/m. Finns i tre färgställningar http://webshop.ljungbergstextil.se/gardintyger/oomph-3

  SvaraRadera
 4. Det finns ett par längder av ett annat tyg i samma färgställning på Tradera just nu. Jag har lagt det i minneslistan. Men trots att auktionen slutar den 21 januari är det redan uppe i 500 kr, så det blir nog för dyrt för mig.

  Grattis till ditt fina fynd!!

  SvaraRadera
 5. Vilket fint tyg...ssssssåååååå läckert!

  SvaraRadera
 6. Grattis till ett verkligt fynd. Just Myrorna på Tomtebogatan brukar jag själv handla i när jag besöker min dotter, attans att inte jag han före.

  SvaraRadera
 7. Det var verkligen ett fynd ;)
  Var för ett tag sedan och såg där de tillverkar detta tyg, då mattades den lila versionen ut.
  Sen när man gick och såg priset, blev man helt förstörd.
  Men hade jag hittat det på loppis hade jag utan tveckan köpt det för det priset du hittade för!
  Grattis till ett superfynd ;)

  Marina

  SvaraRadera
 8. Jag sällar mig till gratulanterna och jag tror att det blir super till Arkan.

  SvaraRadera
 9. wow, innan jag läste att du pungat upp 150 spänn för det så höll jag på att tappa hakan. för man hittar väl inte ett viola gråsten-tyg på myrorna där det dessutom står vad det är på stadkanten! hehe.. dyna till arkan blir superbra, tror jag. vill se det sen!

  SvaraRadera
 10. sicket fynd! Grattis!

  /jenny

  SvaraRadera
 11. Ett stort fynd, och så snyggt! Grattis!

  SvaraRadera
 12. Grattis till ett jättefynd! Mitt favvotyg i favvofärgen! Kostar för mkt men annars hade jag gärna klätt stolsdynor, sytt gardiner och en klänning i det :)

  SvaraRadera
 13. Aaahh, jag är sååå glad att det faktiskt är ett fynd! Jag skämdes där ett tag i och med att det är långt mellan gångerna som min symaskin och jag möts. Men med det nypriset är det nästan som att jag tjänat pengar på det här köpet :)

  SvaraRadera

Läs mer