lördag

Bumling

Är det inte underligt hur loppandet kan vara ibland. Jag har haft lite loppistorka på slutet. Helt enkelt inte orkat med mina vanliga rundor. Men när jag ändå masade mig iväg. Då gjorde jag kanske årets fynd. Alltså årets fynd tredje veckan in på året. Galet!

Jag hittade nämligen två stycken vita Bumling vägglampor på Röda Korset i Sollentuna. Etiketterna från Ateljé Lyktan kvar och i närmast perfekt skick. Ja, den ena är i alla fall i perfekt skick. Den andra har fått några skrapmärken i lacken på ena sidan. Men det är bara små skavanker. Och knappt hade jag hunnit köpt dem förrän de åkte upp på väggen. Vi har letat bra sänglampor så länge och det här blev långt mycket bättre än väntat. Och all denna perfektion för endast 300 kronor styck. Lite mer än vad jag brukar loppa för så klart. Men ibland måste man inse sin fyndchans.

Så nu går jag här och småler för mig själv. För jag är så sablarns nöjd!Ps. Det hänger en vit Bumling kvar på Röda Korset i Sollentuna (taklampa). Jag tycker 2500kr var lite magstarkt men vill man gärna att lampan ska vara äkta retro snarare än nyproducerad så har man chansen där.


13 kommentarer:

 1. Åååååh, vad fint!!! Förstår att du går runt och småler för dig själv - det hade jag också gjort! :) :)

  SvaraRadera
 2. Mycket fint;) Bumling är aldrig fel,)

  SvaraRadera
 3. galet! :) massor av grattis till Bumling-fynden!

  SvaraRadera
 4. Vad fina de blev på väggen. Du får väl se hur länge ditt årets fynd varar innan det får konkurrens av något nytt!

  SvaraRadera
 5. Jäklar så snygga! Grattis till ett toppenfynd!

  SvaraRadera
 6. Det blev hur fint som helst! Jag hade inte tackat nej till att ligga och läsa under dem :)

  SvaraRadera
 7. Mycket bra fyndat:)

  SvaraRadera
 8. hade inte tackat nej till två sådana i mässing! men vitt blev väldigt snyggt hos dig!

  SvaraRadera
 9. Ja jäklar vilket fynd! De är hur fina som helst och jag hade inte heller kunnat låta bli att köpa dom. Det må vara lite mer pengar än vad man brukar loppa för men det är fortfarande ett riktigt bra pris för just de här lamporna.

  SvaraRadera
 10. Oj, vilket fynd! Stort grattis:)

  /Karin

  SvaraRadera
 11. Ohh, när jag ser hur många spekulanter det finns där ute är jag så glad att jag hann först :) Lovar att tipsa er andra om jag springer på fler!

  SvaraRadera
 12. Å så fint det blev. I par också.
  Jag fyndade ett par gråa förra sommaren som inte kommit upp ännu. I närmast perfekt skick men den ena saknar sitt raster.
  Jag har dock funderat på att dela på dem och ha dem i barnrummen åt de minsta. När jag ser dina bilder blev jag riktigt inspirerad.
  Till sommaren ska de nog upp!

  SvaraRadera

Läs mer