onsdag

Vad gör en loppista när loppisarna stängt?


I Måndags hade jag en hel kväll för mig själv. Alldeles ensam hemma. En lyx som behövs då och då. Men det är klart man undrar vad en loppista gör hela kvällen?


Jo, jag drar genast på mig fina förklädet. Nyloppat å allt. 20 kronor i Sollefteå. Det fina med det här förklädet är att det är alldeles rynkat och står ut alldeles som om det vore en 50-tals klänning.


Så går jag runt och donar lite. Piffar på de gula rosorna som ser helt magiska ut. Kanske för att de står i ett auktionsfynd. Eller bara för att de är så rackarns gula.


Och så tänder jag ljus på köksbordet. Fast det varken är mörkt eller kallt. Men det hör ändå till liksom. Det fixar stämningen.


I datorn stoppar jag andra säsongen av Man Men. En riktigt bra serie om man vill få retrofeeling på beställning. Och vilka klänningar sen!


Och sen bakar jag. Kan inte motstå Saltåkvarns förpackningar. Sjukt löjligt att köpa mjölet därför. Men jag motiverar det med att det i alla fall är biodynamiskt odlat.


Kvällen till ära blidde det biskvier. Mest för att de är så fina när de är klara. och för att vi får finfrämmande från Olso på kräftskiva i helgen. Det ni!

8 kommentarer:

 1. Din ljusstakssamling gillade jag verkligen! Jag har också samlat på mig en hög med olika, men inte riktigt kommit på var jag ska ställa alla, men detta var ju en supersnygg idé! :)

  SvaraRadera
 2. Vilket fint förkläde! Och jag tycker att du beskriver en riktigt bra myskväll här. :)

  SvaraRadera
 3. Snygg ljussamling och Mad men serien...hurra för den!

  SvaraRadera
 4. Det är såna här stunder som är livskvalitet. Du lyckades oxå förmedla det på ett bra sätt. Känner att jag nog måste ta min "egen dag" snart.

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig ljusbricka!

  SvaraRadera
 6. vilket fint arrangemang på köksbordet framför tapeten, rackarns snyggt! danska träljusstakar är aldrig fel.

  SvaraRadera
 7. Åh så snygg samling på köksbordet !
  Fint förkläde också och rosorna gjorde mej sugen på att för en gångs skull köpa just rosor.

  SvaraRadera
 8. Härligheter! Man borde ha fler kvällar med förkläder. Och rosor. Jag tror de är på väg tillbaka :)

  SvaraRadera

Läs mer