lördag

Efterlysning

För två somrar sedan möttes vi. Helt kort. I en källarlokal på Viksjö skola. Jag hade inte hunnit övertala A om om förträffligheten med färg. Och jag trotsade min magkänsla och lämnade bunken från Arabia kvar på hyllan.

Och som jag tänkt på den. Trots att jag förstod omöjligheten korsade jag både tummar och tår för att den skulle stå kvar i år när vi var där. Så var det inte så klart. Därför gör jag nu en efterlysning. Så har du en till salu, vet en kompis som vill bli av med en eller just fått ärva din gamla mosters röda bunke. Skicka mig ett mail eller lägg en kommentar här. Jag tror nämligen det är hög tid att vi möts igen.


8 kommentarer:

 1. känner inte igen den, men ska hålla ett (get)öga öppet!

  SvaraRadera
 2. Att du klarade av att lämna den? Vet inte av någon men låter dig veta om jag ser nån.

  SvaraRadera
 3. Jag hör av mig om jag hittar någon bunke.

  SvaraRadera
 4. Har kaffekannan om det är så att du blir sugen på den!

  SvaraRadera
 5. jag säger till om jag ser en sådan! vad kul att vi som är på helt olika platser i landet (du är baserad i stockholmsregionen?) båda besökt viksjö skola i hjärtat av ångermanland. av alla loppisar som finns, så hamnar man på samma! här är mitt inlägg om vad jag hittade där http://alltdetgamlagoda.blogg.se/2011/july/angermanland-i-love-you-del-3.html, det är ett av fem om min härliga norrlandsresa i somras!

  SvaraRadera
 6. Har emaljerad mugg i mönstret, visst är det fint. Kände inte till att den fanns i denna form. Lycka till i letandet!

  SvaraRadera
 7. Åh, är det Viksjö gamla skola som i Viksjö utanför Härnösand? Roligt att läsa att du varit i mina trakter och fyndat! Jag var där senast förra lördagen, och tyvärr... ingen sådan skål.
  Gillar din blogg förresten, har länkat till den från min! :)
  //Sofia

  SvaraRadera
 8. Maine: Tack det var snällt!

  Khina. det var mot bättre vetande men tack för det :)

  Petrogylv: Tack!

  Maria: Åh, om jag ändå använde kaffepanna! Men får du in en bunke (eller mugg för den delen) vet du vem du ska ropa på! :)

  Allt det gamla goda: Visst är det roligt?!? Det kanske är alla loppiskartor som poppar upp på somrarna. Men viksjö är en ganska bra loppis tycker jag. Lite så där lagom stökigt...

  Borgmästaren: Nu blev jag just så avundsjuk! Nu letar jag alltså en mugg också :)

  Bloggfia: Japp, det är just den. Verkar ha varit en engångsgrej den här bunken... Och tack!

  SvaraRadera

Läs mer