torsdag

Orange


Jag har länge velat ha en bricka med riktigt mycket färg. För jag tänker mig att det ska vara så snyggt att servera en kopp kaffe på den. Konstigt egentligen att en sådan tanke kan skapa ett behov hos mig med tanke på att jag sällan serverar kaffe överhuvudtaget. Det är liksom bara ett påhitt. Kanske är det för att jag inte haft någon färgstark bricka förut.

Det blev i alla fall köp när jag hittade den här snyggingen, från J-H Fabrikerna i Sävsjö, på halva-priset-Fredagen hos Huvudsta Loppis. För jag älskar de här brickorna som är utstansade. Skulle kunna tänka mig att ha en oval i vitt också. Men nu ska jag inte gå runt detta en gång till. En bricka räcker gott. Och 25 kronor var en lagom investering. För något som vi inte vet kommer leda till någon servering överhuvudtaget.6 kommentarer:

 1. Nåt till påskstillebenet! :)

  SvaraRadera
 2. Åh så fin! Inte min färg iof men gillar verkligen den där modellen med handtag. Jag såg en likadan fast röd på antikäffär i Sthlm för ca 150 kr. Det var för dyrt!

  SvaraRadera
 3. Visst är dom underbara! Jag har flera stycken. Jag hittar en sån bricka nästan varje gång jag är på loppis. Märkligt. Måste finnas många i mina trakter.

  Har länge tänkt att du tar så fina fotografier av dina saker! Jag har tänkt på att uppdatera mig med att köpa en ny kamera. Vilken kamera har du?
  Vill ha en som passar för att ta bilder på saker på nära håll. Dina bilder är jätte bra!

  Linda
  DollybirdRetro

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt med handtaget! Och så är orange en läcker färg också. Tänk så snyggt med en Bellis-kopp på!

  SvaraRadera
 5. Fin, tror till och med att jag såg denna bricka när jag var förbi Huvudstaloppis sist...:-)

  SvaraRadera
 6. Sandra: ja men visst blev det så. Färgen gör att jag vill använda den hela tiden :)

  Anna: jag har också sett dem betydligt dyrare men faktiskt till ganska ok priser också. Jag har bara inte hittat den i rätt färg förr.

  DollyBirdRetro: Tack snälla du. Jag som tänker flera gånger i veckan att jag borde ta tag i mitt fotograferande och lära mig hur man gör. Jag tycker ofta det är svårt att göra ett föremål rättvisa. Min kamera är i alla fall en Nikon D40 och har i nuläget 4 år på nacken. En nybörjar-digital-systemkamera-kamera. Väldigt rolig att använda men jag vet att jag inte utnyttjar den till fullo.
  Och du, jag tror den här typen av brickor är typexempel på vad som kan anses beroendeframkallande :)

  Trillivippa: Det blev en Bellis-kopp på den. I solen. bättre än så blir det nog inte!

  Gila: Säkert, det fanns en vit oval också med typ samma utstansade mönster. Den passar nog perfekt till sommarfikat. Men jag bestämde mig för att det fick räcka med en bricka åt gången :)

  SvaraRadera

Läs mer