lördag

Höna-Pöna


Förra året upptäckte jag att jag nästan inte har några som helst påskdekorationer. Vi har typ 4 kartonger fyllda med julpynt - men inget för påsken. Så jag började titta runt lite och kom på att jag verkligen behövde en höna.

Och självklart så såg jag då till att hitta mig själv en höna. Den stod och väntade på den där fantastiska loppisen i Resele i somras. Kanske lite dyrare än jag hade velat. Men 60 kronor får väl ändå räknas dom ganska bra för en höna. Hon kan ju trots allt vakta mina ägg.


7 kommentarer:

 1. Glad Påsk!
  Jag har en limegrön av denna modell. De är så söta!
  Köpte min på en loppis och kvinnan som sålde den sa att de kallas för salthöna. Man hade salt i den vid matbordet så nu har jag flingssalt i den.

  SvaraRadera
 2. En sånn ønsker jeg meg også! God påske:)

  SvaraRadera
 3. Klart man ska ha en hönapöna till påsk! :) Jag har inte heller särskilt mycket påskpynt, tycker det är svårt att hitta något jag gillar. Men en sånhär söt liten höna ska jag också hålla utkik efter!

  SvaraRadera
 4. Jag gillar skarpt de tidigare, men nu har de börja tillverkas på nytt... Såg en i matbutiken häromdagen (i Finland).

  SvaraRadera
 5. Jag skulle mer än gärna lägga vantarna på en grön höna också. Men vad jag har sett så har de kostat många pengar på typ Tradera. Så jag håller mig till den bruna så länge.
  Och jag är ganska säker på att jag tänker hålla mig borta från de nytillverkade. Det ska ju vara lite sport att leta också :)

  SvaraRadera
 6. Det roliga är ju letandet, fyndet och *jiihaa* känslan :) Men frustrerande sedan då man hittat ngt man känner igen men inte vet vad det är... har en duk som irriterar mig för tillfället..

  SvaraRadera
 7. oj så fin höna..den liknar den som min mormor hade.. tror den är från 40-50 talet.. så för 60 kr.-..va det ett fynd.!

  SvaraRadera

Läs mer