måndag

Vit som en mutter


En ny favorit bland mina krukor är den här skönheten. Platina från Gustavsberg. Den är liksom lite lik en mutter. Känns som lite industridesign - som möter det vita och rena. En skön kombo. Den blev dessutom hur snygg som helst med den nya grönväxten som fick ta över efter julstjärnorna. Krukan inhandlades för 50 kronor på Erikshjälpen i Spånga. Och jag kan inte sluta förundras över att det går att göra så här vackra loppisfynd. Istället för att köpa nytt.
5 kommentarer:

 1. Sådan måste min mamma haft när jag var liten.... jag känner igen den krukan såå väl! Fin var den!

  SvaraRadera
 2. Tack snälla du. Visst är det roligt när man får känslan av att ett föremål är så bekant?! Kanske ännu mer om det är så här vackert :)

  SvaraRadera
 3. Det är tur att jag läser din blogg så ofta - annars hade jag aldrig känt igen Plantinan jag fyndade igår! :) Min är nog snäppet mindre än din, den är märkt med nr 2 under.

  SvaraRadera
 4. Snyggt. Tänk vad retro kan göra i ens hem. Ska definitivt inreda ett rum i retro. :-)

  SvaraRadera
 5. Trillivippa: Ah, jag såg att du hittat en lika. Visst är de snygga! Min är en 3:a så den är förmodligen storleken över. Men vilket vrakpris - grattis! Vi borde ta en loppisrunda tillsammans någon gång! :)

  Anna: Tycker difinitivt att du ska satsa på ett retrorum. Men jag varnar dig, det sprider sig snabbt till hela hemmet :) Men det är ju så snyggt så det gör inget!

  SvaraRadera

Läs mer