tisdag

Nu är julen slut, slut, slut


Julen har fått dansat ut från oss nu. Vi åker bort i helgen och det var som smidigast att städa ut när vi ändå var lediga. Men det har varit en fantastisk jul. Loppis-greje-mässigt.

Massor av ljuva julminnen att bära med till nästa år. Bland annat mina fina hyacintvaser som jag köpt för 10 kronor styck på Röda Korset i Sollentuna. De har förgyllt december med härliga dofter som hör till. Precis innan jul hittade jag också fyra stycken pappersdukar (åtminstone tror jag att det är dukar) med de allra juligaste motiven. Tre av dem är märkta med Made in Sweden. Tänkte att de skulle bli julkort men de var alldeles för söta för att klippa sönder. Även om de bara kostade 10 kronor styck. Kanske kan jag laminera dem nästa år och använda som tallriksunderlägg. Den som lever får se :)

3 kommentarer:

  1. Fina julsaker. Du vet ju att jag är svag för retro julpynt. Mitt tips ang. dukarna är att du kopierar dem före laminering. Om de är för stora att kopiera hela så kopiera delar och gör egna julkort. Jag kopierade mina gamla julkort som jag inte kunde göra mig av med.Sedan skickade jag kopiorna med julhälsning.

    SvaraRadera
  2. Dukarna är ljuvliga, förstår att di inte vill klippa sönder dem!

    SvaraRadera
  3. Ja, det finns så mycket roligt man skulle kunna göra dem. Tur att jag har ett år på mig att fundera. Men kopior som man vågar klippa i var nog en bra idé. Tack

    SvaraRadera

Läs mer