torsdag

Ystad metall


Det var länge sen nu. Sen jag visade upp en av mina små ljusstakar. För mig är de lite av ett dåligt samvete. Jag älskar dem för att de är så himla fina. Men jag har dem sällan framme eftersom de små ljusen är livsfarliga för mig. De brinner upp alldeles för snabbt.

Men de här stakarna från Ystad metall är så himla söta att de förtjänar en uppvisning. Till denna dubbelstake har jag också två stycken enbenta. Alla med den blå glasmanchetten kvar. De är alla inhandlande för hundra år sen på olika loppisar för typ 10 kronor styck. De är ganska vanliga men oftast finns inte manchetten kvar. Och nu när jag tar en titt på dem igen. Känner jag att de verkligen borde plockas fram i rampljuset på riktigt. Så blir det nog ikväll.

3 kommentarer:

  1. De blåa glasmanchetterna är verkligen fina och kontrasterar fint till metallen!!

    SvaraRadera
  2. De där är så fina! Har spanat in dom på Tradera lite då och då men aldrig hittat dom på loppis. Men då vet jag att det är du som norpat åt dig alla... ;)

    SvaraRadera
  3. De är verkligen fina! Tyvärr passar de inte klockrent på våra fönsterbrädor av mörk sten men i svärmors stora fönster (3,30 i takhöjd!) passar de utmärkt. Hon har nämligen också en lika :) Men jag ska nog hitta något ställe att ha mina på snart nog. Men Trillivippa, råkar jag på en till bra pris igen köper jag den åt dig! :)

    SvaraRadera

Läs mer