torsdag

Reffla


I julhelgerna när vi fick tillfälle att åka till Bollnäs passade jag på att vidga mina loppisvyer i området. Jag har tidigare bara besökt Röda Korset. Vilket i och för sig varit väldigt givande. Bland annat hittade jag min sy-pall, som jag målade och klädde om, där. Men farbror Sigge rekommenderade även ett besök på Erikshjälpen. Och så fick det bli.

Vi kom lite sent och det var trängsel i butiken. Det blev inget storfynd. Men jag hittade en trave med fem Reffla-assietter för 5 kronor styck. De flög ner i korgen. Först när jag kom hem upptäckte jag att det var nagg i tre av dem. Men så fort jag upptäckte hur himla snygga de blev som fat till mina vita blomkrukor gick besvikelsen över. Så nu ser det riktigt vårigt ut i mitt fönster. I rotandet på Röda Korset hittade jag sen ännu ett Refflafat för 5 kronor. Fast i miniformat. Sammanfattningsvis kan man väl påstå att det var ganska rafflande i Bollnäs.


2 kommentarer:

  1. Reffla-assietterna är så snygga! Kan inte sätta fingret på vad det är som gör dom så speciella, de känns bara så bra på något sätt. Har två små gröna fat som jag har under en orkidé och en liten blomspruta i glas - I like!
    Men just de här i klarglas har jag aldrig trillat över, de är väldigt fina.

    SvaraRadera
  2. Ja, det är verkligen något speciellt med dem. Och med nagg fungerar de perfekt som blomfat :)

    SvaraRadera

Läs mer