måndag

Kylex

Ja, ni kommer förmodligen inte tro på mig nu. Men det är faktiskt sant. Jag har hittat den minsta lilla kannan i Kylex serien. Eller jag & jag... Det var egentligen Trillivippan som spottade den på loppis-torget i Sundbyberg. Och eftersom jag gick miste om en i somras kunde jag inte lämna den där.

Och för den ringa summan av 40 kronor kan jag nu visa upp en fulltalig samling. Den första och första fyndade jag för sisådär 3 år sedan på loppisen på Täby Galopp. I bland tar det tid och tålamod att komma i mål. Men de är klart värda det. Så snygg färg på glaset och briljant formgivning. Och ni ser ju på bilden hur stor skillnad det är på den största och den minsta. Det säger sig självt att det är funktion i den här serien.

I mitt förra inlägg, om mitt förra Kylex-fynd fick jag tips av Herr Movarp på en tråd på PES där det sägs lite mer om Kylex. Rekommenderar att slänga ett getöga om ni vill veta lite mer om Kylex.

PS. Om någon sitter och ruvar på, eller för den delen ramlar över, lock till den allra minsta eller allra största kannan så förstår ni säkert att jag blir vansinnigt tacksam om ni håller ögonen öppna åt mig. 

8 kommentarer:

 1. Väldigt snyggt tycker jag! Jag ska hålla ögonen öppna!

  SvaraRadera
 2. Jag har tre st i olika storlekar måste kolla upp dem nu för de är nerpackade.

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Väldigt snygg grön nyans på dem :)

  SvaraRadera
 4. Grattis! De är riktigt häftiga ihop!

  SvaraRadera
 5. sitter inte och ruvar på några lock, men det var trevligt att få se dem allihop, den kompletta skaran!

  SvaraRadera
 6. Så snyggt med alla tillsammans!grattis!

  SvaraRadera
 7. Tackar, tackar med så många ögon borde man kunna hitta locken!

  SvaraRadera

Läs mer