torsdag

Ett nöje att skära

Jag hittade den här fantastiska skärbrädan på Natta-loppisen i Junsele. Ett fantastiskt påhitt av Junsele-bona. Dom är ett driftigt folk har jag fått lära mig. En karta med loppisar i området. Alla öppna till kl. 22. Riktigt bra idé om jag får säga det själv.

I alla fall. Jag gjorde en del fynd. Att bara betala 20 kronor för den här var ett av dom. Det var ungefär första fyndet för kvällen så jag blev verkligen glad. Så känner jag fortfarande när jag får duka fram färskt bröd på en bit historia.7 kommentarer:

 1. Kul, en sådan kommer jag ihåg att vi använde hemma. Tyvär finns den nog inte längre kvar. Jag undrar ibland vad vi bör spara av "dagens inköp" som kan var trevligt för våra barn en dag. /Kristina

  SvaraRadera
 2. Vilken smart ide´att ha loppiskväll. Hoppas att den sprider sig till andra orter. Fin skärbräda, verkar vara i bra skick....?

  SvaraRadera
 3. Kristina. Bra fråga. Jag tror att det på möbelfronten är ganska lätt. Möbler som är av kvalité kommer förbli värdefulla medan billigare möbler kommer vara mindre populära. Delvis eftersom utbudet av dessa kommer bli större men jag kan ha fel. T.ex så var ju mycket numera exklusivt gustavsbergsporslin vardagsporslin. Men jag tycker att handgjorda ( alt. i liten upplaga) saker alltid har en charm.

  SvaraRadera
 4. Min mor har en lökbräda i samma serie!!!! Jag tittar längtansfullt på den då och då....

  SvaraRadera
 5. Känner igen den från nånstans, antingen momo eller mamma, fin var det iallfall. :)

  SvaraRadera
 6. Kristina: Det är kanske sådana här saker som stryker på foten först eftersom de tenderar att slitas ut. Men det är roligt om man hittar dom som är kvar så klart :)

  Khina: Visst är det. Det måste vi se till att sprida!

  Erik: Ja, tänk så mycket vi uppskattar vardags-grejerna idag!

  DeBeer: Haha, du får se till att hon inte gör sig av med den.

  Sandra: Visst är den ursnygg! :)

  SvaraRadera
 7. Ett helt gäng loppisar öppna till 22, låter som en dröm! :)
  Och kvällens första fynd var ju uppenbarligen hur lyckat som helst!

  SvaraRadera

Läs mer