tisdag

Koka soppa på en spik

Jag måste bara visa upp den. Min nya spik. Inget loppisfynd i sig men den främjar ändå loppandet som aktivitet. Det loppande som handlar om att hitta vackra klänningar.

Bredvid min sida av sängen har vi nämligen satt upp en pinne. Som faktiskt ser ut som en uppblåst spik. Där hänger nu ett urval av mina loppade alster. Dels av rent praktiska själ men också som utsmyckning. Det känns liksom så lyxigt att slå upp ögonen varje morgon och mötas av detta. Och jag tänker att jag kanske kommer köra lite olika teman på spiken. Prickigt. Blommigt. Eller svart. Allt beroende på humör.

Och jag blir så nyfiken. Hur gör alla andra. Loppar ni klänningar och festkläder? Hur förvarar ni dem då hemma. Hänger de framme eller i garderoben?5 kommentarer:

 1. klart jag loppar klänningar/festkläder! det finns många bra second hand-butiker i köpenhamn som jag brukar dammsuga noggrant. i garderoben hänger därför några godbitar. :)

  SvaraRadera
 2. Jag var ganska skeptiskt till att köpa begagnade kläder tidigare men den spärren släppte med besked för ett tag sen. Nu köper jag nog mer begagnat än nytt. Både billigare och roligare!
  Har en hängare i sovrummet med plats för fyra galgar där jag brukar hänga upp mina favoriter för stunden. :)

  SvaraRadera
 3. Mycket smart hängare, en sån hade jag med behövt nu sen vi rivit ut alla garderober, för just nu hänger det klänningar och annat överallt, på dörrar, över stolar osv!
  Jag loppade inte så mycket innan, mest om jag hittade nån 50-60-talsklänning, men nu köper jag så fort jag hittar nåt jag gillar, som är fräscht. Senaste månaderna har det bara varit loppade kläder/skor istället för H&M. Billigt och bra! :)

  SvaraRadera
 4. Vilken superbra hängare! Får man fråga var du har hittat den? En sån skulle jag verkligen behöva! Jag köper nästan bara kläder på loppis och det börjar bli lite trångt i garderoben. :-)

  SvaraRadera
 5. Åh, jag blir så glad att fler handlar second hand eller vintage. Vad man nu kallar det. Jag springer så ofta på så vackra kreationer som inte passar mig. Och så tänker jag alltid att någon måste komma och ta klänningen med storm. Så mycket roligare än H&M!

  Min spik är köpt på Bauhaus. Den säljs som konsoll till hyllplan. Men eftersom den ser ut som en spik så tyckte jag att den gott kunde få agera det också. Funkar fint så här långt :)

  SvaraRadera

Läs mer