torsdag

För mellorna

På väg hem till mor och far häromsistens så stannade jag på Mia´s Prylbod i Söderhamn. Jag hade sådan loppisabstinens eftersom jag inte varit på någon annan loppis än alla välgörenhetsbutiker på ungefär hela våren. Och kroppen skrek efter lite miljöombyte.

Just den här helgen var det ganska urplockat. Men självklart lyckade jag ändå hitta lite småskrot. Först ut. En burk för mellorna. Karamellerna alltså. Jag hade så svårt att bestämma mig om den var ett fynd från förr eller om den är nytillverkad. Det känns inte helt vanligt med blått glas. Men å andra sidan är glaset väldigt tunnt och lilla knoppen på locket sitter fast med en skruv som ser allt annat än ny ut. Till sist beslutade jag att för 20 kronor får den vara gjord när som helst. Charmfaktorn var för hög. Och söt på min hyllan är den i vilket fall.


4 kommentarer:

 1. ÅÅåå, jag förstår varför du tycker att den är charmig. Jag hade också plockat med mig den hem, oavsett om den är ny. Fast nog tror jag den har några år på nacken.

  SvaraRadera
 2. Den är ju jättesöt. Dagdrömmarna sätter genast igång. Ser en liten grå trästuga vid klipporna nära havet. Sittandes på en knarrig trädäckstol med denna godisburk bredvid. Jag läser en tidning och dricker iste också....

  SvaraRadera
 3. Så länge man gillar prylen i fråga tycker inte jag det spelar någon roll om den är gammal eller ny och denna var supercharmig! Den hade lätt fått följa med mig hem också! :)

  SvaraRadera
 4. ååå jag har precis en sån, fast modellen mindre. Hur fin som helst!

  SvaraRadera

Läs mer