måndag

Spring!

Idag smäller det. Idag finns nämligen Hus & Hem Retro i butik. Spring genast ner och köp er lite avkopplande sommarläsning!

Jag fick ett ex hemskickat i förra veckan. Och när brevet damp ner så kände jag att det här vore livet. Att låta orden flöda och kameran knäppa. Att grotta ner mig i det roligaste jag vet. Att få leta, finna, föreviga och beskriva. Att inspirera. Det kan kanske sluta med att jag ramar in brevet. Tack för hjälpen med Hus & Hem. Joråsatt.

Jag och sex andra bloggar skickar er alla härliga sommarhälsningar någonstans mitt i tidningen. Flera stora blogg-namn. Och så jag. Himmel! Vem hade trott att jag skulle presenteras bredvid UnderbaraClara. Hon som sommarpratar i P1. Jag är bara så mallig.

13 kommentarer:

 1. Vad skoj! Grattis ;) Jag ser fram emot att läsa tidningen, den verkar ju kanonbra!

  SvaraRadera
 2. Jag såg den på ICA idag, men inte på Pressbyrån där de har bra mycket mer tidningar.

  SvaraRadera
 3. Har inte hunnit leta efter den i butik själv men mamma hälsade att den inte fanns ute i Karlskrona än. :( Får hoppas att den kommer dit också snart.
  Och visst känns det kul att få ett "tack för hälpen" och känna att man bidragit med något till den här fina tidningen. :)

  SvaraRadera
 4. Va kul! Ska genast kolla efter den imorgon!

  SvaraRadera
 5. Jag köpte den på T-centralen idag. Min bror läste lite och konstaterade också att den är bra. Riktigt bra! Jag har anmält prenumeration.

  SvaraRadera
 6. Oh, jag antar att det tar lite längre tid ju längre ut i landet man kommer. Och jag har själv jobbat på ICA och det kan ju ta en dag eller två innan man hinenr ställa upp alla nya tidningar i tidningsstället :) Jag kan dock inte tänka mig bättre semesterläsning än så här!

  SvaraRadera
 7. Äntligen en riktigt bra tidning, synd bara att jag måste vänta ända tills i oktober på nästa nummer:)

  SvaraRadera
 8. Ja, tidningen är verkligen helt grym. Läser den till frukost på morgonen och hinner inte mer än ett par sidor per dag eftersom det finns så mycket intressant. Jag ska anmäla mig på en prenumeration så fort som möjligt!

  SvaraRadera
 9. Va roligt, stor grattis! Jag har själv inte hunnit köpa den, men den kommer inhandlas till morgondagens bilresa!

  SvaraRadera
 10. Jättekul att du var med och alla dom andra bloggarna! Grattis! och tidningen är riktigt intressant med bra repotage.

  SvaraRadera
 11. Tack! Jag har hört att den finns på lite mindre orter (typ där mor & far bor) men den fattas fortfarande på vissa större ICA-butiker här i Stockholm. Annars går den att beställa direkt via hemsidan.

  SvaraRadera
 12. GRATTIS, vad kul!!!

  Har oturligt varit bortrest men måste försöka få tag i den tidningen.

  SvaraRadera

Läs mer