tisdag

ISI


Jag har ju länge spanat efter färgade vaser. Gröna och röda är nog mina favoriter. Och blå, lila och rökfärgade så klart. Ja, egentligen spelar färgen kanske mindre roll. För jag blir charmad direkt. Och efter att ha trånat framför Porslinsbloggen där Benny ständigt verkar hitta så fantastiskt snygga ISI-vaser kan man väl säga att jag snöat in. Blev dock lite nedslagen när jag klev in i en antikaffär i Gävle i vintras och blev presenterad för riktiga fantasipriser. Men då hade jag inte tittat in på Mia´s än.

Där hittade jag nämligen den här lilla skönheten. En rök-grön kloss. Måste vara den ultimata färgen. Och priset, 20 kronor, passade mig perfekt. Serien kommer från Gullaskruf och så fort jag hade köpt den här visste jag. Att nu måste jag ha kuberna också.6 kommentarer:

 1. Riktigt, riktigt fin. Jag skulle vilja hitta mig en röd Isi.

  SvaraRadera
 2. Såklart att du måste ha fler :-) Man kan inte låta bli dessa godbitar ;-) 20 kr var bra pris!

  Jag vet vilka vaser du menade och på vilken butik, jag stod och höll i dem några gånger, men de var för dyra...tom när det var halva priset avstod jag, trots att jag saknade båda dessa i min gröna "grupp". Priserna där är hutlösa, men jag har gjort några "fynd" till halva priset, bl.a en Gefle-vas och två Åseda-föremål...nu blir det få besök eftersom jag slutat jobba i Gävle.

  SvaraRadera
 3. Jag köpte exakt en likadan i vintras. Hur snygg är den inte?!!!!! Med tulpaner är den ett mästerverk! :-)

  SvaraRadera
 4. Ja dom är svåra att motstå, särskilt när man hittar till bra pris. Jag har än så länge två gröna, en vas som din och en kub.

  SvaraRadera
 5. AL - ja en röd känns som en bra investering. Fast jag skulle nog kunna tänka mig en grön kub också.

  Herr Movarp: jag är lite chockad över inställningen på herrn i affären. Han hade ju ett helt fantastiskt utbud. Jag hade lätta kunna shoppat mig medvetslös. Men det tog liksom stopp redan på solbrillorna. Fast halva priset låter ju som en relativt god affär.

  Randiga Tråden: Visst är det! Bland de bättre glasfärgerna faktiskt.

  Ulrika: Jag kan bara tänka mig. Föreställer mig att frasiga rödklöver också borde passa.

  Christin: Jag är grön (hihi) av avund. Det är kuben som gäller tror jag. I sommar ska en bli min :)

  SvaraRadera

Läs mer