torsdag

Lö byrå


Det är många kärlekar i luften samtidigt nu. Om det inte är Nylunds förföriska glasyrer så är det rökfärgat glas eller sockersöta porslinsdjur. Och när jag ändå sitter mitt i soppan tänkte jag presentera er för Lö Byrå. Han jag hittade för 300 kronor på Röda Korset i Sollentuna och som helt obemärkt flyttade in i mitt rum och blev en så naturlig del av vardagen att jag knappt minns hur livet var innan vi träffades.

Jag visste direkt när vi möttes att det skulle bli vi. Med sina fyra lådor är han nämligen precis så lång jag alltid föreställt mig att min Byrå ska vara. Och jag föll direkt för de mjuka linjerna och den fantastiska lystern i trät. Det är nästan som om han aldrig varit någon annans. Till och med den lilla nyckeln finns kvar. Och jag tänker att det måste vara nyckeln till hans hjärta.

6 kommentarer:

 1. Handtagen och benen gör verkligen hela byrån!

  SvaraRadera
 2. Detta är beviset. Det gjordes snyggare möbler förr. Kolla bara nyckeln...

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker byrå, 300kr var verkligen ett kap!! Formen på handtagen, de smäckra benen och den snygga nyckeln, förstår att du är kär!

  SvaraRadera
 4. jättefin byrå, ser ut att vara i gott skick. Har du provat att skifta plats på låda nr 2 och 3, det ser ut som att ådringen skulle hänga ihop då

  SvaraRadera
 5. Snygg ! Bra pris också. Har en med samma typ av ben och handtag men med sex lådor och gav nog 7-800. min hade också nyckel i översta lådan men kanske inte lika snygg som din :-)

  SvaraRadera
 6. Ja men visst är han snygg! Men ett mycket bra förslag från Helena. Jag ska prova flytta lådorna i helgen och se hur det blir. Tänk att man ännu kan fynda sådana här skönheter i Stockholm för 300 pix!

  SvaraRadera

Läs mer