måndag

Nästa projekt


Som av en händelse ramlade jag över den här pallen på auktion för några veckor sen. Och det var helt självklart att den skulle bo hos mig framöver. Så när budgivningen började var alla andra redan chanslösa. Tur för mig att ingen annan sett potentialen i den så klubban föll redan på 270 kronor. Helt ok för en pall av den här kalibern tycker jag.

Mitt nästa projekt är nu att klä om den. Tyget som sitter på är coolt men väldigt slitet och nött. Så det blir nytt och fräscht istället. Helst hade jag vela ha ett lika mönstrat tyg som nu, men det lutar åt att det blir ett enfärgat grått tyg. Som vår Wegner-soffa fast mörkare. Så blir det mest för att vi inte hittat vår drömfåtölj än. Så jag har inga andra färger att hålla mig till än soffan. Men med den foten tror jag ändå det blir grymt. Jag hoppas kunna visa den nya fotpallen snart. I alla fall innan nyår. Kanske.

4 kommentarer:

 1. Åhh den pallen är alldeles underbaar! Tyget på är lika fint det... synd att det var så slitet ;-) Du kanske kan ta tillvara på några bitar av det...? Kanske sy en börs eller två...

  SvaraRadera
 2. Jättesnygg pall, fin form, billigt.

  SvaraRadera
 3. Snygg och till bra pris! Hoppas det blir snyggt med annat tyg!

  SvaraRadera
 4. Det ska spännande att se förvandlingen. Jag hoppas det blir lika bra som i mitt huvud :) Och om tyget går att förvandla till något nytt, ja, det kan ju i alla fall sparas till framtida inspiration!

  SvaraRadera

Läs mer