tisdag

Uppmaning Julskyltning!


Jag missade julskyltningen i Söndags. Och därmed den mysiga stämningen som brukar infinna sig efteråt. Viljan att pyssla, koka lite knäck och dricka glögg. Men då kom jag på en fantastisk idé. Vi kan ju faktiskt göra en stor Julskyltning här!

Om alla visar upp sina allra juligaste bilder. Sitt juligaste loppisfynd, sin finaste juldukning eller vackra julpynt från förr. Allt är tillåtet i Uppmaning Julskyltning. Så kör vi nu på Söndag, 2:a advent. Alla som är med meddelar mig så länkar jag till er. På så vis blir det som en enda stor julskyltning av vackra saker och julstämning. Från oss alla till er alla. Liksom.

Låter inte det som en kul idé?!?


Efter ett inlägg av Form55 blev jag inspirerad att leta vackra elljusstakar i teak att pynta fönstren med. Och bara några dagar senare sprang jag på den här lite sneda och vinda skönheten på Röda Korset i Sollentuna. 75 kronor fick jag betala och det känns så rätt.

6 kommentarer:

 1. Vilken kul idé med "julskyltning" i bloggarna! :)
  Jag ska se vad jag kan knåpa ihop...

  SvaraRadera
 2. Nog kommer det nåt även från mig ska du se...en sån där har jag också köpt i år, stake nr 5 i serien "gamla ljusstakar" :-)

  Har lite idéer faktiskt nu när tänker på det!

  SvaraRadera
 3. Tyvärr så är det de enda julprylarna som jag har. Och jag har redan visat det mesta som jag har i rött också. Men det blir nog något annat fint!

  SvaraRadera
 4. Vilken fin ljusstake, den har verkligen charm!
  Skulle pasa bra hemma hos familjen Ljunggren. Får nog ut och leta efter något liknande.

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt fin!

  M @ Lit de Parade

  SvaraRadera
 6. Va kul, då blir det lite extra julstämning på Söndag! Nu blir det till att klura på vad man kan visa upp :)

  Fam Ljunggren: när jag väl satte på mig elljustake-ögonen visade det sig att de fanns överallt. Priserna skiftar dock ganska mycket. Jag hittade en likadan som denna för 300 kronor bara dagarna efter. Så dom vanligt gäller det att ha lite tur också :) Men Tradera är ju ett tips!

  Lit de Parade: Tackar, tackar! :)

  SvaraRadera

Läs mer