söndag

Tema; Väskor

Jag har ett litet on-and-off-förhållande med väskor. När jag gick på gymnasiet var det riktigt illa. Jag köpte väskor till höger och vänster. Hälften var gamla damväskor på secondhand. Sen gick det som över till för fyra, fem år sedan. Men då föll mina blickar ständigt på klassiker från Mulberry & Hermés. Inga inköpt gjordes under den perioden däremot (!). 

Och förra året var det dags igen. Väsk-febern slog till igen. Och det ger inte med sig. Jag skulle fortfarande inte tacka nej till en Birkin förstås. Men det är framförallt fräcka retroväskor jag vill ha. Som en sådan där med behållare för mackor i botten eller varför inte en färgglad plastväska. Och när jag ändå har väskor fulla huvudet är det ju lika bra jag visar upp några av fynden så här långt. 

Blå skinnväska i perfekt storlek. Rymmer hur mycket som helst. Märkt inuti med Winge Collection och jag tror jag köpte den för 20 kronor på Dakapo i Näsviken. 


Prudentligaste skinnväskan hittade jag för 30 kronor i Sollefteå.


Svart portfölj var helt omöjlig att motstå trots hela 125 kronor på Myrorna i Sollentuna.


Och det senaste fyndet är en cylinderformad liten goding från myrorna i Sundbyberg. 30 kronor kändes helt ok och jag känner redan att den kommer passa perfekt med vårjackan.

5 kommentarer:

 1. skitsnygga ju! :) den cylinderformade var verkligen extra speciell. hade lätt kunnat ha en sådan. hade inte sagt nej till sollefteå-väskan heller! känns lite grann som att din väsk-feber nu har smittat av sig. nu måste jag också hitta och fynda någon riktig godbit :)

  SvaraRadera
 2. Jag är också på febril väskjakt. Har snöat in på cognacsfärgade gamla godingar. Får se om jag slår till snart! Tror det är den begynnande våren som börjar göra sig påmind. Shoppinglusten spirar.

  SvaraRadera
 3. verkligen jättefina. Tror jag blev smittad av febern, bara av att läsa det här inlägget;-)

  SvaraRadera
 4. Väskor är min grej och man kan aldrig ha för många. Den översta modellen har mamma haft i svart. Den svart portföljen var hur fin som helst.

  SvaraRadera
 5. Lilladockan: va kul, det var precis meningen!

  Jessica: Oh, jag vet vad du menar. Tror våren har den inverkan :)

  Tanten på auktion: Toppen, det är bara ut och fynda!

  AL: Jag håller med, man måste ha lite att välja mellan.

  SvaraRadera

Läs mer