fredag

Metallkorg

I somras fyndade jag den här behändiga korgen. Den är ungefär 23 cm hög och passar perfekt för förvaring av nästan vad som helst. Det syns ju att den har varit med förr om man säger så. Men för 5 kronor är den väldigt fin. 

Jag köpte den på Dakapo i Näsviken. Men hade jag åkt till Svensson i Lammhult hade jag kunnat köpa en ganska identisk korg från Alessi. Bara det att den kostar 1140 kronor mer än min. Det mina damer & herrar. Är bara ett exempel på varför det lönar sig att gå på loppis!6 kommentarer:

 1. Älskar din blogg och håller helt och fullt med dig!Varför ska man lägga ut en massa pengar på dyra grejer när man kan köpa finare, charmigare och intressanta saker på loppis?
  Från en loppisfrälst till en annan måste jag dela med mig av en loppiserfarenhet. Vi loppister har ju våra moraliska regler också. jag var på en loppis häromdagen och grävde fram ett fint fynd bakom ljusstakar och bråte. Det var en gammal bricka med tryckt motiv. Riktigt fin i all sin kopparglans. När jag kom fram till kassan (där för övrigt en äldre herre stod som satte överpriser på allt vilket resulterade i att folk blev sura och ställde tillbaka grejerna de hade tänkt köpa) och skulle betala, kom det fram en gubbe och plockade upp min bricka. han skulle minsann bjuda över mig sa han för han tyckte brickan var så fin. men efter lite synande från hans sida lade han tillbaka brickan på bordet och sa att om den hade varit i trä så hade han tagit den. får man verkligen göra så tycker du?Jag anser att om det är jag som har grävt fram ett fynd så är det tingat, även om jag inte har betalat det. och nu var det så att jag precis skulle betala det när han kom fram och skulle roffa åt sig det...

  SvaraRadera
 2. Det är vad jag kallar ekonomiskt.

  SvaraRadera
 3. Hej ! Dakapo i Näsviken är nog den billigaste loppisen som finns och ibland hittar man riktigt fina saker.Dessutom trevlig personal !

  SvaraRadera
 4. Det är mycket lönsamt att gå på loppis :-)

  SvaraRadera
 5. Loppisar är ju grejen. Och visst finns det loppismoral. Och som i alla andra lägen finns det dom som inte tänker riktigt lika. Man får skaka av sig det och åka till nästa loppis!

  SvaraRadera

Läs mer