onsdag

Pysselträff

För alla er som undrar hur det gick förra pysselträffen kan jag meddela att det gick alldeles utmärkt. Sex flickor med pyssel dök upp. Mest avancerad virkning på temat vågar jag påstå. Jag då, som precis fått igång min raka virkning entrade ett helt nytt stadie. Att virka runt. Kändes faktiskt som en befrielse när man gjort tillräckligt många små raka börsar. Och här ser ni resultatet från de gångna veckorna. Norra Europas mest färgglada stekvante och ett pannband till Fröken Elsa. Ingen vet vad som väntar på nästa träff.

För en nästa träff blir det. Denna gång testar vi nåt nytt. Lite mer Afternoon Tea om man så vill. Söndagen den 4 Mars kl 14 träffas vi hemma hos mig. Jag försöker skaka fram en kaka eller två och ni tar med pysslet. Hör bara av er om ni vill joina vår lilla pysselgrupp!


6 kommentarer:

 1. Synd att vårt land är så avlångt, jag hade gärnat tackat ja till inbjudan!
  /Kristina

  SvaraRadera
 2. Hurra, äntligen en söndag! Ska nog på lägenhetsvisning innan men det ska inte vara något problem att komma hem till dig till kl 14, så jag kommer gärna! Nu ska jag bara komma på något bra pyssel... :)

  SvaraRadera
 3. Vi ses! Men jag lär inte stå för virkningen den här gången heller är jag rädd för ;)

  SvaraRadera
 4. Härligt, jag hoppas vi blir lika måndag den här gången också. Kristina, du får ta en sväng förbi Stockholm och pyssla du också!

  SvaraRadera
 5. Funderar också på att komma........
  Har du en bra dammsugare som är tystlåten (vill ju inte förstöra för alla andra pysslare) som man skulle kunna få låna? Funderade på att ta med material för förgyllning med bladguld/slagmetall, har en bra lampett i lagom format att ta med men guldet har en förmåga att fastna på allt annat om man inte sitter med en sug mellan benen ;-D

  SvaraRadera
 6. Det vore jätteskoj om du vill hänga på! Dessvärre blir det nog svårt med en tyst dammsugare :) Men stanna inte hemma för det, du har säkert något annat pyssel att färdigställa. Det har varit allt från kuddfodrals- och lampskärmstillverkning till klistra-in-recept-i boken och skissa på kläder. Maila gärna mig så får du adress!

  SvaraRadera

Läs mer