torsdag

För blommorna

För några veckor sedan hittade jag den här vasen för 40 kronor på Erikshjälpen i Spånga. Den stod kvar trots att jag kom sent på eftermiddagen. Färgen är väldigt speciell för mig eftersom mor har en vas från mormor i samma knalliga blåfärg. Jag tror det kanske var mest därför den fick följa med hem till mig.

För formen är egentligen inte vad jag letar efter. Jag vill ha bulligare, bubbligare och formigare. Högre och bredare. Men så här i efterhand har jag upptäckt att den är en riktig blom-booster. Den funkar med alla former och färger. Och eftersom den är lite snobbigt sober med sin tunna fot satte jag mors blodröda bond-pioner i den. Ni får kanske se bilder på det en annan dag. Men jag kan lova att det ser mäktigt ut.4 kommentarer:

 1. Superfin färg! Blått är bäst - i alla nyanser. :) och jag kan tänka mig att den är vacker med pioner i, bland de finaste blommorna som finns.

  SvaraRadera
 2. Vilken underbart vacker färg.

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt. Den piggar upp vilket hörn som helst :) Kanske lite extra med en pion i!

  SvaraRadera
 4. Hamnade på din trevliga blogg av någon anledning och såg denna vas :), Jag har en sån här hemma tillsammans med en annan i samma färg. Jag har fått veta att dessa är designade av Nanny Still.. hur säker den källan var vet jag inte, men jag såg även en säljas under hennes namn. lite kul att veta kanske :)


  Nu ska läsa vidare i din intressanta blogg!

  SvaraRadera

Läs mer