fredag

Finfredag 24/2011Dagens look bjuder på modell mittemellan. Varken lång eller kort. Men jag gillar att den är lite längre och den har ju en väldigt söt ringning. Dessvärre är materialet ganska tjockt. Vilket gör att det blir svårt att besluta när man faktiskt kan bära den. Jag testar en Fredag i Juni i alla fall. Ingen märkning går att finna men den blev min för 150 kronor på Beyond Retro.

4 kommentarer:

 1. Men åh, vad du är haj på att hitta snygga retrokläder! Jag är riktigt trånande efter framförallt din prickiga skönhet från Jerrys och den gula karamellen. Tror jag ska börja leta bland galgarna lite mer. Kanske röda korset på hemmaplan har lite att erbjuda. Snyggt jobbat! Verkligen!

  SvaraRadera
 2. Jättesnygg! Och det passar ju bra att den är lite tjockare i tyget, det är ju inget sommarväder ute idag...

  SvaraRadera
 3. Visst är det roligt att söka och finna retrokläder. 60-70-talets kan man ju kanske ha men 50-tals kläderna kräver en getingmidja om man inte vill klämma in sig i en korsett vill säga...

  SvaraRadera
 4. Jess: tack så mycket, ibland hittar man riktiga guldkorn. Men man måste ha både tid och ork för att göra fynden. Lycka till med letningen i alla fall.

  Trillivippa: det var lite så jag tänkte. När man ändå sitter inne hela dagarna kan man piffa lite med klänning även fast det regnar :)

  Khina: haha, ja det gäller att hitta rätt typ av kläder. Annars kan man ändå aldrig använda dem. Fast kolla in Elsa Billgren. Hon kör på riktiga finklänningar varje dag i veckan!

  SvaraRadera

Läs mer